Test IQ pentru șoferi | Una dintre aceste mașini încalcă regulile de circulație. Care?

  • Publicat:
Test IQ pentru șoferi | Una dintre aceste mașini încalcă regulile de circulație. Care?

Este weekend, așa că vă prezentăm o nouă iluzie optică. Acest test IQ a generat confuzie în rândul internauților. Trebuie să reperați mașina din imaginea de mai sus care încalcă regulile de circulație. Reușiți în 30 de secunde? 

Test IQ pentru șoferi

Iluziile optice sunt percepute diferit față de cum sunt în realitate. Acest lucru se întâmplă când ochii noștri transmit informații către creier care nu se potrivesc deloc cu realitatea. În imaginea de mai sus puteți observa mașina care încalcă regulile de siguranță ale drumului?

Care mașină încalcă regulile de circulație?

La prima vedere, toate mașinile par să respecte regulile de siguranță ale drumului. Dacă nu reușiți să vedeți mașina în mai puțin de 30 de secunde, iată un indiciu care vă poate ajuta. În această iluzie optică, toate mașinile folosesc semnalizare luminoasă. Așadar, un vehicul din imagine nu folosește semnalizarea. Fiți mai atenți la poză și căutați mașina care are luminile de semnalizare dezactivate. Dacă nu ați găsit-o în 30 de secunde, vă spunem noi care este! Autoturismul se află pe a treia bandă, în mijloc!

Citește și: Test de logică | Găsiți toate greșelile din această imagine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: