Pensia imensă pe care o încasează Gheorghe Turda. „Să ştie asta toţi proştii care comentează!”

  • Publicat:
Pensia imensă pe care o încasează Gheorghe Turda. „Să ştie asta toţi proştii care comentează!”

Gheorghe Turda este cunoscut pentru vocea sa, dar și pentru energia pe care o are la această vârstă venerabilă, de 75 de ani, fiind încă solicitat la petrecerile românilor, mai ales a celor din diaspora. Atât de Crăciun, cât și de Revelion, cântărețul de muzică populară are concerte în Italia, dar și în țară.

 

Artistul a reușit să-i convingă pe judecători să-i acorde o pensie mai mare, invocând legea 6/2006, conform căreia primesc drepturi suplimentare „pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică”.

„Menționez că pensia mea nu este o pensie specială, aşa cum cred mulţi şi mă tot judecă fără să cunoască adevărul. Eu am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să ştie asta toți proştii care comentează! Eu am o pensie militară, aşa cum au şi jandarmii şi polițiștii, şi cei din Armată şi cei din Interne”, a declarat Gheorghe Turda. Vezi AICI pensia imensă încasată de artist în fiecare lună de la statul român.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: