Leacul cu apă fiartă care te scapă de durerile de pancreas. Lidia Fecioru: Îl bem o singură dată!

Există o metodă simplă prin care puteți scăpa de problemele de pancreas. Iată ce recomandă bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
  • Publicat:
Leacul cu apă fiartă care te scapă de durerile de pancreas. Lidia Fecioru: Îl bem o singură dată!
sursa foto: Envato/ captură Antena 3

Majoritatea persoanelor care se confruntă cu probleme la pancreas apelează la medicamente, însă puține știu că există și remedii naturiste pentru a atenua durerile. Lidia Fecioru a dezvăluit care este acest leac! 

Leacul cu apă fiartă care ameliorează durerile de pancreas

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat o metodă eficientă pentru a calma rapid durerile de pancreas.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, aceasta a dezvăluit un leac natural pentru persoanele care se confruntă cu durere de pancreas. Această soluție o poate încerca oricine, mai ales că are rezultate rapide și eficiente. Iată în ce constă:

Cum se prepară

Pentru a prepara acest leac, aveți nevoie de o jumătate de pahar de apă și o lingură de semințe de in, pe care le fierbeți la foc mic. După ce amestecul s-a fiert, acesta se va transforma într-o pastă moale, care se consumă imediat și o singură dată.

Citește și: Diabetul de tip 1, tratat cu o simplă perfuzie. Rezultatele sunt promițătoare

„O rețetă foarte interesantă pentru momentele în care pancreasul nostru își face de cap. E bine să-l ajutăm, iar leacul acesta acționează instantaneu. Într-un ibric punem jumătate de pahar de apă și o lingură de semințe de in. Amestecăm bine și le lăsăm să fiarbă la foc mic.

Apoi le scoatem. Se va forma o paste moale. Trebuie să o bem o singură dată. Dacă pancreasul ne doar mai multe zile, e bine să repetăm procedeul de două, trei ori pe zi”, a dezvăluit Lidia Fecioru pentru persoanele care se confruntă cu dureri de pancreas.

Citește și: Dieta care ține la distanță cancerul de prostată și accelerează recuperarea după radioterapie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: