Cum făceau amor „Adam” și „Eva”, de fapt. Ce se întâmpla în intimitatea cuplurilor din Epoca de Piatră

Află în continuare cum făceau amor cuplurile din întreaga lume. În China antică se credea că ejacularea poate duce la deces.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum făceau amor
Cum făceau amor "Adam" și "Eva", de fapt. Ce se întâmpla în intimitatea cuplurilor din Epoca de Piatră

Împrumutarea soțiilor, sexul în public, masturbarea în râu sunt doar câteva dintre cele mai ciudate și permise practici sexuale din antichitate. Deși par bizare, află că aceste lucruri erau extrem de comune în civilizații din întreaga lume și atunci erau… o normalitate. Află în continuare cum făceau amor și ce ritualuri sexuale aveau cuplurile din întreaga lume.

În Babylon, prostituatele erau considerate sfinte

Potrivit istoricului grec Herodot, fiecare femeie din Babylon ajungea cel puțin o dată-n viață într-un bordel. Aparent, bărbații alegeau orice femeie își doreau cu care să facă sex, iar femeia vedea actul sexual ca pe un serviciu sfânt pentru zei.

Cel mai vechi dildo de 26.000 de ani

Femeile din epoca de gheață foloseau ca jucării sexuale pietrele. Cel mai vechi dildo a fost găsit de oamenii de știință în anul 2005, în Germania, și se crede că are o vechime de 26,000 până la 28,000 de ani. Aparent, strămoșii noștri nu erau nici ei prea rușinoși, având în vedere că piatra sculptată sub forma unui penis măsura trei centimetri lățime și 20 centimetri lungime.

În China antică te programai să faci sex

Se pare că împărații din China Antică erau atât de ocupați încât aveau program de sex. Istoricii cred că acest program era făcut astfel încât împărații să poată face sex cu diferite femei, iar acestea erau programat în funcție de rangul lor în societate. În plus, pentru a face aceste programări, împărații aveau secretare.

Bărbații își împrumutau soțiile să rămână însărcinate

În antichitate, bărbații din popoarele arabe își împrumutau soțiile bărbaților mai „prestigioși” pentru a le lăsa însărcinate. Copiii, în schimb, erau ulterior considerați ai soțului, nicidecum ai bărbatului care i-a lăsat soția însărcinată.

Adepții taoismului credeau că ejacularea îi omoară

În China antică se credea că ejacularea în cantități mari poate duce la deces. În taoism, acest lucru este cumva justificat. Se credea că prin ejaculare se pierde prea mult „jing”, adică esența vieții.

Cleopatra avea un vibrator făcut chiar de ea

Cleopatra era destul de creativă, aparent. Se zvonește că și-ar fi produs propriul vibrator și, pentru că trebuia să ia situația în propriile mâini, aceasta umplea o cutie cu albine și se satisfăcea ulterior cu ea.

Sexul cu virgine te face nemuritor

Asta credeau părinții taoismului. În China antică se credea că cei care fac sex cu virgine vor fi nemuritori. Mai mult, cu cât femeia era mai tânără, cu atât mai bine. Unii dintre părinții taoismului făceau sex cu fete în vârstă de 14-16 ani pentru a-și lua „doza de nemurire”. Dacă femeia era mai în vârstă, acestea aveau ding-ul consumat (similar jing-ului, adică esența vieții).

Cum făceau amor irlandezii? Cu hainele pe ei

Pe insula Inis Beag din Irlanda nu prea se practica altă poziție sexuală în afară de poziția misionarul. Cu cât aveai mai multe haine pe tine, cu atât mai bine, pentru că totul se petrecea rapid. În cazul acesta, preludiul era un sărut și, dacă erai norocoasă, o atingere pe fund.

Inelul pentru penis din antichitate

Dacă aveai impresia că premiul pentru creativitate merge către Cleopatra, află că acesta se duce, de fapt, către China antică. Aici a fost înregistrată prima versiune a inelului pentru penis, în dinastiile Jin și Song, realizat din pleoapele și genele caprelor. Genele erau folosite pentru că ofereau mai multă stimulare și țineau penisul erect pentru mai mult timp.

Cum făceau amor romanii? Până la epuizare

În Roma antică, activitatea sexuală era destul de proeminentă, iar uneori locuitorii ajungeau să facă sex chiar și pe străzi, până la epuizare. Pereții din Pompeii și Roma s-a descoperit că găzduiesc povești ale maratoanelor de sex din antichitate. „Un soldat din legiunea a 7-a a fost aici. Aseară a satisfăcut șase femei și nu este suficient pentru un armăsar”.

Egiptenii se masturbau în râuri

Imaginează-ți doar că mergi liniștit pe lângă un râu și brusc vezi câțiva bărbați aliniați care se masturbează. Bun venit în Egiptul antic. În antichitate, egiptenii credeau că zeul Atum a creat universul cu sperma lui. Din acest motiv, faraonii se masturbau în public în Nil ca apa acestuia să curgă în continuare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: