Ce mănânci, de fapt, când cumperi mici vită-porc de la Lidl

Când mergem la cumpărături și optăm pentru mici vită-porc de la Lidl, să ne uităm data viitoare și la ingredientele de pe etichetă.
  • Publicat:
Ce mănânci, de fapt, când cumperi mici vită-porc de la Lidl
Foto: Facebook

Sezonul grătarelor se apropie de final, iar asta înseamnă că trebuie să ne grăbim să profităm de ultimele momente în care ne mai putem răsfăța cu un grătar copios alături de familie și prieteni. Când mergem la cumpărături și optăm pentru mici vită-porc de la Lidl, să ne uităm data viitoare și la ingredientele de pe etichetă.

Supermarketul descrie produsul ca fiind „specialitate tradițional românească, preparată din carne tocată de vită și porc, ideală pentru un grătar de weekend!”. Potrivit Organics Food, Consumul a 100 de grame din produsul Mici porc vita Lidl reprezinta 14% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Mici porc vita Lidl contine 275 kilocalorii sau o valoare energetica de 1151 kj. Este un aliment din categoria Carne.

Mici vită-porc de la Lidl

Ingrediente și valori nutriționale:

Calorii: 275, adică  14% DZR
Grasimi: 23 g, adică 75% DZR
Grasimi din care Saturate: 0 g
Carbohidrați: 2 g, adică 3% DZR
Zahar: 0 g
Proteine: 15 g, adică 22% DZR
Sare: 0 mg, adică 0% DZR

Tot Organics Food notează că după ce consumi mici vită-porc de la Lidl, caloriile pot fi arse de 69 minute de mers pe jos, 23 minute de alergare (jogging), 31 minute de ciclism, 31 minute de înot, 92 minute de yoga, 92 minute de cumpărături sau 69 minute de curățenie in casă.

Ca ingrediente, Open Food Facts notează că acest aliment conține sare, piper și mărar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: