Câți bani câștigă un medic stomatolog, de fapt, în România

  • Publicat:
Câți bani câștigă un medic stomatolog, de fapt, în România
sursa foto: Envato

Oamenii evită, de obicei, să meargă la dentist din două motive: frica de durere și costurile prea mari în raport cu veniturile.

Iar de aici apare un paradox: din dorința de a nu cheltui prea mulți bani, unii ajung să scoată sume mai mari din buzunar, aceasta pentru că amânarea vizitei la dentist nu face altceva decât să agraveze problemele dentare, tratamentele necesare fiind, astfel, cu atât mai costisitoare cu cât trece mai mult timp până sunt tratate.

Prețurile pot fi, într-adevăr, piperate, mai ales în funcție de cabinetul sau clinica la care mergem, iar din acest motiv, mulți români au convingerea că stomatologii câștigă mulți bani.

Cât câștigă un medic stomatolog în România

Și deși e adevărat că sunt mulți factori care influențează veniturile unui medic stomatolog, unii dintre ei chiar câștigă sume frumoase.

Spre exemplu, potrivit unui anunț postat pe un site de specialitate, o clinică importantă caută să angajeze un medic stomatolog, iar veniturile nu sunt deloc mici. Este vorba despre o clinică dentară de prestigiu din Piatra Neamț, iar condițiile oferite sunt unele foarte bune. Vezi AICI care este oferta de angajare și de ce salariu și beneficii vor avea parte persoanele selectate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: