A învins cancerul de două ori, dar a fost ucisă într-un accident de mașină cumplit. O fetiță de 5 luni a rămas fără mamă

La începutul lunii, la data de 1 octombrie, Aria Mia a fost implicată într-un grav accident de mașină în Kansas City.
  • Publicat:

Destin crunt pentru o tânără din America! Aria Mia Gonzalez, în vârstă de 17 ani, a decedat într-un accident de mașină, după ce reușise să învingă cancerul de două ori. În urma sa a lăsat o fetiță de doar 5 luni! 

A reușit să scape de cancer, dar a murit într-un accident rutier

O tânără din SUA, care a învins o boală incurabilă de două ori, și-a găsit sfârșitul într-un grav accident rutier, produs pe Kansas City, la 1 octombrie. Aria Mia Gonzalez se mai afla în mașină alături de două prietene, Ashanti Hill și Aniyah Lewis, care și ele și-au pierdut viața.

Accidentul s-a produs noaptea, Ashanti Hill fiind cea care se afla la volanul mașinii. Tânăra a pierdut controlul mașinii și a lovit un copac lângă East 45th Terrace, au declarat autoritățile. Aria Mia Gonzalez se afla pe scaunul din față, când mașina s-a făcut praf.

Aria Mia Gonzalez nu a avut o viață deloc ușoară! La vârsta de 13 ani, a fost diagnosticată cu sarcom Ewing, o formă rară de cancer osos. Cu multe tratamente și voință, tânăra s-a vindecat atunci. Patru ani mai târziu, ea a fost lovită din nou de această boală nemiloasă.

S-a luptat cu boala nemiloasă când era gravidă

„O adevărată războinică, care a depășit atât de multe obstacole grele. La vârsta de 13 ani, Mia a fost diagnosticată cu sarcom Ewing. Ea a intrat în remisie și apoi patru ani mai târziu a fost diagnosticată din nou cu cancer”, a scris Ariella verișoara ei, pe rețelele de socializare.

La 17 ani, când avea 30 de săptămâni de sarcină, a aflat că are iar cancer. Aria Mia Gonzalez  a trebuit să înfrunte multe provocări în calitate de tânără mamă. Micuța sa va crește acum fără mamă, însă banii strânși de pe pagina de caritate vor fi folosiți pentru creșterea micuței.

„Mia era însărcinată în 30 de săptămâni în acel moment. A născut şi a trebuit să treacă prin provocările de a fi o tânără mamă și de a se lupta din nou cu cancerul”, a mai adăugat ruda Ariei.

Sursa: Daily Mail

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: