Turtă dulce cu miere! Cea mai delicioasă și pufoasă rețetă, perfectă pentru Crăciun. Toată magia sărbătorilor o vei simți în gură

  • Publicat:
Turtă dulce cu miere! Cea mai delicioasă și pufoasă rețetă, perfectă pentru Crăciun. Toată magia sărbătorilor o vei simți în gură

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele au început deja pregătirile. Pe lângă tradiționalele mâncăruri pe care le vor pune pe masa de Crăciun, foarte multe românce prepară și turtă dulce cu miere, un desert care ne aduce aminte tuturor de copilărie.

Turtă dulce cu miere! Cea mai delicioasă și pufoasă rețetă, perfectă pentru Crăciun. Acest desert magic, am putea spune, are un gust deosebit mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Turtă dulce cu miere! Cea mai delicioasă și pufoasă rețetă, perfectă pentru Crăciun

Noi am descoperit o rețetă simplă și delicioasă pe care trebuie neapărat să o încerci în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai jos, iar la final vei obține un desert cu care îi vei cuceri atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Vezi AICI care sunt ingredientele pe care să le cumperi, dar și cum să fac aceste dulciuri delicioase. Tranformă gătitul într-o joacă alături de copiii tăi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being