Trucul lui Jamie Oliver pentru orez pufos. E super simplu și durează doar opt minute să-l pregătești

  • Publicat:
  • Actualizat:
Trucul lui Jamie Oliver pentru orez pufos. E super simplu și durează doar opt minute să-l pregătești
sursa foto: Shutterstock

Celebrul bucătar Jamie Oliver a împărtășit metoda sa „fără bătăi de cap” pentru a găti orezul, care garantează de fiecare dată un orez bob cu bob și pufos.

Orezul este un element de bază în bucătărie. Dar știi să-l gătești la perfecțiune de fiecare dată? Din fericire, Jamie Oliver a dezvăluit secretul său pentru un rezultat delicios. Fie că este vorba de cantitate sau de calitate – gândiți-vă la boabele lipite – majoritatea oamenilor se luptă cu adevărat să obțină un orez perfect.

Din fericire, îndrăgitul bucătar britanic  Jamie Oliver dezvăluie o metodă sigură pentru a obține orez pufos de fiecare dată. Și poți uita de gadgeturi scumpe sau fanteziste, vei putea copia rețeta lui cu ustensile de bucătărie de bază.

Așadar, cum funcționează? Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să puneți o tigaie mare cu apă cu sare pe foc și, pe măsură ce începe să fiarbă, clătiți orezul (în jur de 350g) într-o strecurătoare până când apa devine limpede. Acest procedeu este pentru a vă ajuta să… Vezi AICI rețeta completă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân