Supă de legume cu găluște de post. Rețeta secretă a bunicii Constanța pe care o vei adora. E mult mai gustoasă decât cea de pasăre

  • Publicat:
Supă de legume cu găluște de post. Rețeta secretă a bunicii Constanța pe care o vei adora. E mult mai gustoasă decât cea de pasăre

Dacă și tu ții post și nu știi ce să mai mănânci în această perioadă noi te vom ajuta cu o rețetă simplă și extrem de delicioasă de supă cu legume cu găluște de post.

 

Suntem în Postul Crăciunului, unul dintre cele mai importante și mai lungi posturi din an, iar majoritatea românilor încearcă în această perioadă să se abțină de la consumul de carne și produse de origine animală. Timp de 40 de zile, până la Crăciun, mâncărurile de dulce sunt înlocuite cu cele de origine vegetală, iar dacă și tu ții post și nu știi ce să mai mănânci în această perioadă noi te vom ajuta cu o rețetă simplă și extrem de delicioasă de supă cu legume cu găluște de post.

 

Supă de legume cu găluște de post. Rețeta secretă a bunicii Constanța pe care o vei adora. Această rețetă îi aparține bunicii Constanța din Argeș și cu greu am reușit să o convingem ca să ne-o dea, însă, tot efortul a meritat pentru că este fabuloasă, mult mai bună decât cea de pasăre. Vezi AICI ce trebuie să faci pentru a urma instrucțiunile bunicii Constanța, iar la final vei avea cea mai gustoasă supă de legume de post pe care ai mâncat-o vreodată.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân