Păstrăv cu miez de nuci!

O reţetă delicioasă de păstrăv cu nuci, un mod de preparare uşor şi rapid, perfectă pentru o cină gustoasă şi sănătoasă!
  • Publicat:
Păstrăv cu miez de nuci!

O reţetă delicioasă de păstrăv cu nuci, un mod de preparare uşor şi rapid, perfectă pentru o cină gustoasă şi sănătoasă!

Ingrediente:

Pentru două persoane

2 păstrăvi de 250 gr fiecare

20 gr miez de nucă

Făină

½ pahar cu rom

10 gr unt

Sare

Piper

Mod de preparare

Timp: 20 de minute

Curăţaţi păstrăvul, clătiţi-l sub jet de apă rece şu uscaţi-l cu hărtie absorbantă de bucătărie. Condimentaţi-l cu sare şi piper în interior, treceţu bucăţile întregi prin făină şi scuturaţi-le uşor, ţinându-le de coadă, pentru a elimina excesul de făină.

Într-o tigaie mare, faceţi spumă untul încins şi prăjiţi păstrăvii, întorcându-i la jumătatea timpului de prăjire, cu o paletă.

Scoate-ţi peştele din unt cu o spumieră şi aşezaţi-l pe hârtie absorbantă de bucătărie, ca să se scurgă de grăsime, apoi aşezaţi-l pe un platou.

Adăugaţi sosul obţinut prin prăjirea peştelui cu untul rămas şi cu miezul de nucă tocat. Stropiţi cu rom şi lăsaţi-l să se evapore la foc mare. Turnaţi apoi sosul peste peşte şi e gata de servire!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Penne cu creveţi şi sos de smântână
Penne cu creveţi şi sos de smântână
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: