Gogoși pufoase umplute cu ciocolată după rețeta lui Chef Joseph Hadad. Desertul pe care gospodinele desăvârșite îl pregătesc frecvent

  • Publicat:
Gogoși pufoase umplute cu ciocolată după rețeta lui Chef Joseph Hadad. Desertul pe care gospodinele desăvârșite îl pregătesc frecvent

Astăzi îți prezentăm una dintre cele mai simple și gustoase rețete de gogoși. Vor fi gata repede și sunt o variantă ideală pentru a le face o surpriză copiilor tăi, când ajungi seara de la serviciu, pentru că nu necesită mult timp de petrecut în bucătărie.

 

Gogoșile sunt cel mai la îndemână desert pe care-l poate prepara o gospodină. Sunt ușor de preparat și nici nu necesită ingrediente sofisticate. Chef Joseph Hadad are o rețetă specială de gogoși umplute, extrem de pufoase și de aromate, pe care celebrul bucătar chef le prepară în câțiva pași simpli.

Delicioasele gogoși pufoase preparate după rețeta lui Joseph Hadad sunt gata cât ai bate din palme și nici nu necesită vreun talent special în bucătărie.

Pentru început, trebuie să pregătești aluatul, care trebuie lăsat la dospit aproximativ o oră și care nu trebuie să fie foarte tare, întrucât acest lucru asigură elasticitatea produsului final. Vezi AICI care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și felul în care se prepară. Familia îți va mulțumi cu siguranță la final. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân