Cum prepară Mirela Vaida ciorba de fasole cu afumătură. Ingredientul secret folosit de prezentatoare: „Nu mă dau în lături de la a pune multe condimente”

  • Publicat:
Cum prepară Mirela Vaida ciorba de fasole cu afumătură. Ingredientul secret folosit de prezentatoare: „Nu mă dau în lături de la a pune multe condimente”

Mirela Vaida este o gospodină desăvârșită și împărtășește cu fanii săi tot felul de rețete tradiționale delicioase.

Mirela Vaida se descurcă de minune în bucătărie și este specialistă atunci când vine vorba de rețetele tradiționale românești, lucru pe care l-a moștenit din familia sa. Din meniul zilnic al familiei sale nu lispesc aproape niciodată rețetele moldovenești, precum ciorba de fasole cu afumătură. Prezentatoarea le-a dezvăluit fanilor săi cum prepară ea acest fel de mâncare, dar și ce ingrediente folosește.

Când vine vorba de condimente, Mirela Vaida spune că are obiceiul de a utiliza o paletă largă, pentru că acestea nu fac decât să ofere mâncărurilor o savoare deosebită. Vedeta de la Antenă folosește pe lângă sare și piper și alte câteva condimente cunoscute. Vezi AICI care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân