Carmen Brumă ne învață cea mai gustoasă rețetă de pizza de slăbit! E ideală dacă ești la dietă

  • Publicat:
Carmen Brumă ne învață cea mai gustoasă rețetă de pizza de slăbit! E ideală dacă ești la dietă

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Având deja o comunitate de fani impresionantă, aceasta oferă de multe ori în mediul online diferite sfaturi în materie de nutriție. De data aceasta, Carmen Brumă a gătit o pizza ”de slăbit”, a cărei rețetă a postat-o pe internet.

Carmen Brumă este foarte atentă la ceea ce mănâncă mai mult ca oricând, la 47 de ani. Vedeta le oferă sfaturi practice tuturor femeilor.

Aflată la perimenopauză, Carmen Brumă le învață pe femeile de peste 40 de ani ce să mănânce. Ea spune că există o legumă care nu îi lipsește din dietă și care le va fi de ajutor tuturor doamnelor care se pregătesc să treacă într-o nouă etapă a maturității vieții lor. Frumoasa Carmen are o siluetă de invidiat, însă face și eforturi pentru a arăta atât de bine. De cele mai multe ori, femeile care o urmăresc în mediul online îi pun diverse întrebări, mai ales că își doresc și ele un asemenea trup sculptat.

Ea este foarte deschisă și împărtășește des rețete ideale pentru slăbit. Vezi AICI cea mai gustoasă rețetă de pizza, ideală dacă ești la dietă sau dacă nu vrei să acumulezi kilograme.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân