Gustarea care te lasă fără burtă și-ți face talia ca trasă prin inel

Citește în continuare articolul pentru a descoperi care este gustarea care te ajută lasă fără burtă și îți subțiază talia.
  • Publicat:
Gustarea care te lasă fără burtă și-ți face talia ca trasă prin inel
Gustarea care te lasă fără burtă și-ți face talia ca trasă prin inel

Indiferent de cât de disciplinat ai fi, n-ai cum să nu ai o gustare favorită cu care să mai trișezi din când în când. Nu toate gustările sunt create în mod egal, motiv pentru care este foarte important să știi pe care să le ții mai aproape de tine. Citește în continuare articolul pentru a descoperi care este gustarea care te ajută lasă fără burtă și îți subțiază talia.

Gustarea care te lasă fără burtă și cu o talie de viespe

Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar nu este un baton de ciocolată și nici un castron cu înghețată. Gustarea despre care vorbim în acest articol este sănătoasă și are și un gust super fresh. Este vorba de iaurtul grecesc cu fructe de pădure proaspete. Avem aici proteine, fibre și un conținut nutritiv excelent pentru slăbit, dar ai grijă că tot trebuie să ții cont de mărimea porțiilor, activitatea fizică și alți factori de risc.

  • Este un desert bogat în proteine. Iaurtul grecesc oferă mai multă proteină decât iaurtul normal, iar proteina este cunoscută ca fiind mai sățioasă față de grăsimi și carbohidrați, ceea ce înseamnă că vei simți senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp, iar astfel vei consuma mai puține calorii.
  • Este un desert care „te satură”. Da, având o cantitate generoasă de fibre și proteine, cele două componente contribuie la senzația de sațietate. Fibrele se digeră mai greu, iar astfel nu vei simți nevoia să mănânci prea curând.
  • Fructele de pădure sunt bogate în antioxidanți. Afinele, murele, căpșunile și zmeura sunt reduse în calorii și bogate în fibre și antioxidanți. Antioxidanții ajută la combaterea stresului oxidativ și inflamației, lucru care ajută la reducerea greutății și complicațiilor asociate obezității.
  • Este plin de probiotice. Iaurtul grecesc este bogat în probiotice, excelente pentru menținerea unui microbiom sănătos și o digestie bună. Există studii care sugerează că un microbiom echilibrat ajută la reducerea riscului de obezitate.
  • Este dens în nutrienți. Iaurtul grecesc conține calciu, esențial pentru sănătatea oaselor, dar și vitamina B, care oferă energie metabolismului.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân