Consuma EQI pentru o super silueta!

  • Publicat:
Consuma EQI  pentru o super silueta!
Consuma EQI pentru o super silueta!




Se poarta silueta subtire, insa nu toata lumea se poate mandri cu ea.Pentru a scapa de kilogramele in plus, putem apela cu incredere si la suplimentele alimentare. EQI consta intr-un sistem organizat de lipide, care, administrat impreuna cu alimentatia obisnuita, prelungeste senzatia de satietate. De asemenea, acest produs determina reducerea aportului de calorii la masa urmatoare, precum si reducerea gustarilor dintre mese. Atentie! Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata.

Ce inseamna EQI? Emulsia EQI este un concept inovativ de management al greutatii, care reduce aportul de calorii prin prelungirea senzatiei de satietate. Reducerea aportului caloric ofera posibilitatea de management a obiceiurilor alimentare, de stopare a cresterii ponderale si, in ultima instanta, de reducere a greutatii corporale. EQI a fost dezvoltat in Suedia si a inregistrat un deosebit succes, fiind lansat in 2006 in Suedia si Franta, iar in 2007 in alte 11 tari europene, printre care Marea Britanie, Austria, Germania si Italia.Potentialul de influentare a satietatii a fost evidentiat in studii clinice, publicate in reviste de prestigiu, „International Journal of Obesity” si „European Journal of Nutrition”.

Studiile clinice au demonstrat ca EQI reduce semnificativ aportul caloric, in medie cu 25% (si cu minim 15%). EQI este eficace la subiecti cu valori diferite ale indicelui de masa corporala (normoponderali, supraponderali si obezi), iar efectul indus de EQI se mentine pe o perioada de pâna la 8 ore. EQI poate fi extrem de util persoanelor aflate sub diete hipocalorice, permitându-le acestora sa urmeze cu strictete recomandarile medicului nutritionist, dar fara a resimti senzatia de foame si a fi tentati sa renunte. Nu numai atât, dar EQI este extrem de util in faza de mentinere. Cel mai recent studiu publicat anul trecut a demonstrat ca EQI ajuta in mod semnificativ la mentinerea rezultatelor obtinute dupa 6 saptamâni de regim hipocaloric.

Cum se instaleaza senzatia de satietate?

Mecanismul de producere a satietatii dupa ingestia de lipide este complex si s-a demonstrat ca exista un sit local de actiune al satietatii la nivelul distal al ileonului (ultima parte a intestinului subtire). Infuzia ideala de lipide reduce ingestia de alimente la masa urmatoare comparativ cu admi­nistrarea intravenoasa de lipide. Mecanismul este acelasi, atât la subiectii normoponderali, cât si la cei supraponderali. Un produs care nu stimuleaza imediat apetitul si care prezinta o rezistenta crescuta la digestia gastrointestinala, ceea ce asigura substante nutritive nedi­gerate spre ileonul distal, ar putea oferi o senzatie amplificata de satietate.

EQI actioneaza rapid si eficient

Capacitatea EQI de influentare a satietatii este datorata stabilitatii fizico-chimice a emulsiei. Este o combinatie de trigliceride determina o digestie incetinita comparativ cu particulele de grasimi din lapte. Particulele nedigerate patrund mai bine in partea distala a intestinului subtire, unde receptorii vor detecta grasimi neabsorbite si vor trimite catre creier semnale de satietate. Astfel incercarea de a scapa de surplusul de greutate nu mai este doar un simplu act de vointa. In scurt timp, se vad si rezultatele mult dorite.

Silueta capata forma visata.

Insa, pe langa emulsia EQI, nu trebuie sa uitam de alimentatia sanatoasa, de cei 2 litri de apa plata si de orele de sport. EQI este un produs 100% natural, fiind prezentat sub forma de emulsie. Dozele de 7,5 ml, contin 5 g de emulsie EQI, cu un continut de 2 g acizi grasi esentiali. Emulsia este  preparata din uleiuri purificate de palmier, ovaz si apa, nu contine conservanti, coloranti si indulcitori.

Are gust specific de ovaz, aspect cremos si nu are miros.EQI este destinat persoanelor in vârsta de peste 18 ani, care doresc sa isi controleze apetitul si sa isi modereze aportul alimentar. Poate fi consumat de vegetarieni si lacto-vegetarieni. De asemenea, este un adjuvant ideal in alte programe de management a greutatii. Se recomanda doua doze pe zi, una la micul dejun si una la prânz. Poate fi administrat ca atare sau adaugat in cafea, ceai, iaurt, bolul de cereale sau supa, sau chiar ca dressing la salate.

Studiile clinice au demonstrat ca efectul EQI este dependent de doza. Efectul se instaleaza de la 5 g, o doza, dar efectul optim a fost inregistrat la o doza zilnica de 10 g EQI. Atentie! Acest produs se administreaza persoanelor in vârsta de peste 18 ani. Pentru gravide, persoane cu crestere severa in greutate sau cele aflate sub tratament medicamentos se recomanda consultarea medicului.

Foto: SHUTTERSTOCK




Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”