Ciorbiţă de vită

Ingrediente: 1 kg de carne de vita, o teli­na mica, o ceapa , 1 morcov, 1 pastar­nac, o mana de taitei de casa, 2 linguri pasta de tomate, o jumatate de legatura de leustean, bors deshidratat dupa gust, sare, piper
10.03.2011
Ciorbiţă de vită
Ciorbita de vita

Ingrediente: 1 kg de carne de vita, o teli­na mica, o ceapa , 1 morcov, 1 pastar­nac, o mana de taitei de casa, 2 linguri pasta de tomate, o jumatate de legatura de leustean, bors deshidratat dupa gust, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea se taie in cubu­lete, se lasa la fiert la foc mic, avand grija sa indepartam spuma. Cand este aproape fiarta, se adauga legumele taiate marunt. Dupa ce au fiert si legumele, se pun taiteii, pasta de tomate si borsul dupa gust. Apoi se sarea­za. Optional, se adauga si putin piper negru macinat. Leusteanul marunt se adauga dupa ce am luat oala de pe foc.

 

 

 

Supă de peşte cu legume
Supă de peşte cu legume
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări: