Salată cu mere, năut şi brânză feta

E timpul să dăm iama în pieţe şi să ne aprovizionăm cu verdeţuri şi legume. Începutul primăverii este perioada cea mai ofertantă şi prielnică pentru a începe să mâncăm mai sănătos, mai light, mai... prietenos cu silueta! Iată o reţetă perfectă pentru cele care vă aflaţi la dietă dar nu numai.
  • Publicat:
Salată cu mere, năut şi brânză feta

E timpul să dăm iama în pieţe şi să ne aprovizionăm cu verdeţuri şi legume. Începutul primăverii este perioada cea mai ofertantă şi prielnică pentru a începe să mâncăm mai sănătos, mai light, mai… prietenos cu silueta!

Iată o reţetă perfectă pentru cele care vă aflaţi la dietă dar nu numai.

Gustul este divin iar caloriile puţine la număr. Poftă bună!

Ingrediente: 200 gr năut fiert, 2 linguriţă hrean, o linguriţă zahăr, 3 mere, rucola, 100 gr brânză feta, sare, piper, mentă proaspătă, 2 linguri ulei de măsline, 3 linguri oţet balsamic.

Preparare: amestecă zahărul cu hreanul, oţetul balsamic şi uleiul de măsline, potriveşte de sare şi piper, apoi adaugă năutul şi merele tăiate bucăţi şi căleşte-le la foc iute, astfel încât aromele să se întrepătrundă. Salata se serveşte rece, pe pat de rucola, se presară mentă proaspăt tocată şi bucăţele de brânză feta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Salată detox pentru o piele frumoasă
Salată detox pentru o piele frumoasă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: