Salată cu mere, năut şi brânză feta

E timpul să dăm iama în pieţe şi să ne aprovizionăm cu verdeţuri şi legume. Începutul primăverii este perioada cea mai ofertantă şi prielnică pentru a începe să mâncăm mai sănătos, mai light, mai... prietenos cu silueta! Iată o reţetă perfectă pentru cele care vă aflaţi la dietă dar nu numai.
Salată cu mere, năut şi brânză feta

E timpul să dăm iama în pieţe şi să ne aprovizionăm cu verdeţuri şi legume. Începutul primăverii este perioada cea mai ofertantă şi prielnică pentru a începe să mâncăm mai sănătos, mai light, mai… prietenos cu silueta!

Iată o reţetă perfectă pentru cele care vă aflaţi la dietă dar nu numai.

Gustul este divin iar caloriile puţine la număr. Poftă bună!

Ingrediente: 200 gr năut fiert, 2 linguriţă hrean, o linguriţă zahăr, 3 mere, rucola, 100 gr brânză feta, sare, piper, mentă proaspătă, 2 linguri ulei de măsline, 3 linguri oţet balsamic.

Preparare: amestecă zahărul cu hreanul, oţetul balsamic şi uleiul de măsline, potriveşte de sare şi piper, apoi adaugă năutul şi merele tăiate bucăţi şi căleşte-le la foc iute, astfel încât aromele să se întrepătrundă. Salata se serveşte rece, pe pat de rucola, se presară mentă proaspăt tocată şi bucăţele de brânză feta.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv
Recomandări: