Amadeus te învaţă cum să faci o salată exotică energizantă

Talentatele artiste din trupa Amadeus au concertat recent în cadrul unui mare festival de muzică din Egipt, ocazie cu care l-au cunoscut pe unul din cei mai renumiţi chefi din lume, Andrew Mitchell.

Talentatele artiste din trupa Amadeus au concertat recent în cadrul unui mare festival de muzică din Egipt, ocazie cu care l-au cunoscut pe unul din cei mai renumiţi chefi din lume, Andrew Mitchell.

De la acesta au învăţat să prepare mai mute reţete, printre care şi o salată exotică ce are proprietăţi detoxifiante şi energizante. Frumoasele artiste ne împărtăşesc reţeta salatei de care s-au îndrăgostit. 

“Am pus întâi frunze de busuioc, de rucola, de salată, apoi am adăugat ceapă verde, ardei copţi tăiaţi felii subţiri, roşii cherry tăiate pe jumătate, curmale tăiate pe jumătate, am amestecat totul şi am adăugat ulei de măsline.

Apoi am presărat peste salată seminţe de pin, sucul de la o lămâie, iar, la final, am adăugat câteva bucăţele de brânză de capră. Este absolut delicioasă, iar faptul că are puţina brânză de capră şi curmale o face să fie extrem de consistentă. Este o variantă foarte sănătoasă pentru lacto-vegetarieni”, declară Patricia Cimpoiaşu, artista din trupa Amadeus pasionată de sport şi de stil de viaţă sănătos.

Amadeus este trupa românească cu cel mai mare succes la nivel internaţional, fiind apreciată de jurnaliştii americani de la Fashion Most Magazine drept „una din cele mai originale formaţii din Europa”.

Salată tropicală cu sos miso
Salată tropicală cu sos miso
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică