Rețeta de paste cu vodcă și sos iute a modelului Gigi Hadid

Recent, modelul a împărtășit urmăritorilor ei rețeta sa de paste cu vodcă și sos iute, iar de atunci, rețeta am întâlnit-o peste tot pe Internet.
  • Publicat:
Rețeta de paste cu vodcă și sos iute a modelului Gigi Hadid
Foto: pexels

Este model, fashion-icon, proaspătă mămică și acum chef pe Instagram. Gigi Hadid le oferă fanilor ei tot mai multe motive să o urmărească și să o aprecieze din toate punctele de vedere. Acum și culinar. Recent, modelul a împărtășit urmăritorilor ei rețeta sa de paste cu vodcă și sos iute, iar de atunci, rețeta am întâlnit-o peste tot pe Internet și în special pe TikTok.

Ce-i drept, arată delicios, este o rețetă deloc costisitoare, cu ingrediente ușor de găsit pe care cu siguranță deja le ai în bucătărie și ideea de a folosi vodcă stârnește puțin curiozitatea. Să mai spunem că prepararea durează doar 20 de minute?

Mulți dintre noi urmărim vedetele pe rețelele de socializare, mai ales atunci când gătesc și avem nevoie de o sursă de inspirație. Așadar, iată cum să faci, pas cu pas, această rețetă simplă de paste, exact așa cum o prepară unul dintre cele mai râvnite modele internaționale.

Rețeta de paste cu vodcă și sos iute

  1. Într-o tigaie pune 60ml de ulei de măsline la încălzit. Adaugă un cățel de usturoi și 1/4 șalotă cocată. Lasă-le la gătit până se înmoaie.
  2. Adaugă 60ml de pastă de tomate și lasă ingredientele la gătit până se caramelizează.
  3. Adaugă 1 linguriță de vodcă și amestecă până se evaporă, adică până nu se mai simte mirosul de alcool.
  4. Adaugă 120ml de smântână de gătit și 1 linguriță de fulgi de chili. Dacă îți place mai picant poți adăuga mai mult.
  5. Amestecă până când se combină toate ingredientele. Adaugă sare și piper, apoi ia tigaia de pe aragaz.
  6. Pregătește pastele în apă sărată și folosește-te de instrucțiunile de pe ambalaj. Nu arunca apa de la paste pentru că o vei folosi pentru sos.
  7. După ce sunt gata, scurge pastele și transferă-le în sos, apoi adaugă un polonic de apă de la paste și 1 linguriță de unt.
  8. Adaugă și parmezan și busuioc tocat.

Acest preparat cremos este gata să-ți încânte papilele gustative. Așadar, dacă vrei să-ți impresionezi prietenii sau partenerul, aceasta este rețeta ideală.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”