Drob din legume

Ingrediente pentru un drob: 800 gr ciuperci, 200 gr caşcaval, o legătură ce ceapă verde, o legătură de usturoiu verde, o legătură de mărar, o legătură de pătrunjel, o legătură generoasă de lobodă,
15.04.2014
Drob din legume

Ingrediente pentru un drob:

800 gr ciuperci, 200 gr caşcaval, o legătură ce ceapă verde, o legătură de usturoi verde, o legătură de mărar, o legătură de pătrunjel, o legătură generoasă de lobodă, o legătură de leurdă, un morcov fiert, un păstârnac fiert, un cartof fiert, 3 ouă, 2 linguri de făină, 3 ouă fierte tari, sare, piper.

Mod de preparare:

Sotaţi ciupercile tăiate felii în ulei cu ceapa tăiată mărunt până sunt pătrunse. Adăugaţi verdeţurile tăiate nu foarte mărunt, cuburile de rădăcinoase şi cartof, împreună cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi le omogenizaţi cu celelalte ingrediente.
Aşezaţi o parte din compoziţie în tavă, apoi aşezaţi pe lungime, în mijloc, ouăle fierte. Turnaţi deasupra restul de compoziţie.

Rumeniţi în cuptorul preîncălzit la 170 de grade până capătă o culoare frumoasă, rumen-aurie. Aveţi grijă la coacere. Drobul nu trebuie să se usuce, consistenţa trebuie să fie uşor umedă.
Lăsaţi să se răcească, apoi tăiaţi felii.

Reţetă oferită de Chef Cezar Munteanu în broşura de Paşte Selgros.


 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Drob de miel în foietaj
Drob de miel în foietaj
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: