Dieta omului sărac | Mihaela Bilic te învață cum să slăbești 30 de kilograme în jumătate de an, cu doar 6 lei pe zi!

Dieta omului sărac. Nutriționistul Mihaela Bilic te învață cum să slăbești fără să cheltuiești o avere.
  • Publicat:
Dieta omului sărac | Mihaela Bilic te învață cum să slăbești 30 de kilograme în jumătate de an, cu doar 6 lei pe zi!
Dieta omului sărac | Mihaela Bilic te învață cum să slăbești 30 kg în jumătate de an, cu doar 6 lei pe zi! | Mihaela Bilic

Lupta cu kilogramele nedorite e o problemă frecventă cu care se confruntă mulți români. Mihaela Bilic vine astăzi în sprijinul nostru cu cea mai inovativă dietă.

Scapă și tu de surplusul de greutate fără a cheltui prea mulți bani!

Dieta omului sărac. Slăbește cu 6 lei pe zi

În cadrul emisiunii lui Marius Tucă, nutriționistul Mihaela Bilic a dezvăluit secretul regimului alimentar cu bani puțini. Potrivit specialistului, regimul promite rezultate rapide.

„Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facilă operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi”, a spus Mihaela Bilic.

Conform acesteia, pentru a scăpa de până la 30 de kilograme, este necesar să consumăm o cafea cu lapte la micul dejun. În restul zilei, să optăm pentru supe/ciorbe. De pildă, o ciorbă se poate face și cu 30 de lei și poate rezistă până la 5 zile. Astfel, regimul propus va avea un preț de 6 lei/zi.

„Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a mai explicat medicul nutriționist.

Citește și: Ce aliment te ajută să slăbești repede și fără mari eforturi. Mihaela Bilic: „Fără riscuri pentru siluetă. Hrănitor, nu îngrașă și intensifică arderile!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”