Salată de mango cu fructe de pădure

Ingrediente: 2 fructe proaspete de mango, 2 boluri pline cu fructe de pădure pe care le-aţi decongelat la frigider şi nu la temperatura camerei, miere, apă, scorţişoară, mentă urcată
Autor: Andreea Groza
Salată de mango cu fructe de pădure

Ingrediente: 2 fructe proaspete de mango, 2 boluri pline cu fructe de pădure pe care le-aţi decongelat la frigider şi nu la temperatura camerei, miere, apă, scorţişoară, mentă us, reteta, desertcată 

Mod de preparare: Fructele de mango se taie în cuburi. Apoi se freacă cu puţină miere, cu scorţişoară şi mentă uscată şi mărunţită. Se ornează cu fructe de pădure decongelate.

Rezultă astfel cel mai sănătos desert, pe care puteţi să-l consumaţi zilnic, fără restricţii. Fructul de mango conţine uleiuri esenţiale vitale pentru sistemul imunitar, dar şi pentru activitatea creierului.

Fructele de pădure conţin cei mai puternici antioxidanţi prezenţi în natură. De asemenea, menta şi scorţişoara au şi ele antioxidanţi şi nu doar arome. Aveţi astfel o bombă de sănătate.

Se consideră că fructele de pădure se află în topul calităţii fructelor şi că reprezintă cea mai bună protecţie anticancer pe care o oferă natura. Este un motiv să fie consumate zilnic proaspete sau congelate. Decongelarea nu le răpeşte din calităţile antioxidante.

Salată de mazăre şi ridichi
Salată de mazăre şi ridichi