Si barbatilor le place apa plata cu lamaie

Nu doar vedetele de la noi au grija de silueta. La Hollywood exista milioane de retete adoptate de staruri. Unii renunta la kilograme pentru un rol, altii vor sa fie tot timpul frumosi. Toti respecta o regula de aur: “„Daca vrei succes pe ecra
  • Publicat:
Si barbatilor le place apa plata cu lamaie
Si barbatilor le place apa plata cu lamaie

Tom Cruise
Reduce caloriile pentru surf –  Isi face foarte des toate analizele, merge o data pe luna la medic pentru un control de rutina si isi numara toate caloriile. Intr-unul dintre interviurile pe care le-a dat, chiar el puncta: „Nu ma intereseaza sa ma duc pe plaja si sa zac la soare. Mie imi place sa ma misc. Asa ca, daca merg la ocean, fac surf sau scuba. Pentru asta iti trebuie o conditie fizica buna. Daca iau putin in greutate, imediat tin regim”. Se spune despre el ca ar fi adeptul dietei Atkins.

Tobey Maguire
Doar o frunza de salata – A iesit pe locul cinci intr-un top al celor mai iubite celebritati care au adoptat regimul vegetarian. Cu toate acestea, ii place mult sa gateasca. Initial, a vrut sa devina bucatar, dar si-a schimbat optiunea dupa ce mama lui i-a dat 100 de dolari sa ia lectii de actorie. Si tatal sau a fost bucatar si ar fi continuat traditia. Acum insa isi gateste singur salate si specialitati din soia, iar la sala de sport face exercitii cu greutati mari, ca sa isi poata dezvolta muschii.

Justin Timberlake
Trei zile apa rece – Intr-un interviu in exclusivitate i-a spus Barbarei Walters ca cei mai buni hamburgeri din lume se gasesc in Tennessee. In ciuda acestei declaratii, Justin chiar are grija de silueta lui. Spune ca, daca vrea sa scape de 2-3 kilograme, bea trei zile foarte multa apa si mananca doar legume verzi.

Keanu Reeves
Doar nuci si coacaze – In timpul liber joaca hochei, tenis de picior si alearga cu motocicleta. Pentru productia „Little Buddha” a tinut o dieta in care a consumat doar portocale si apa timp de doua saptamani. Iar pentru filmul „The Replacement”, unde trebuia rapid sa ia in greutate, a tinut un regim hipercaloric si, in doar o luna, la cantar avea 10 kilograme in plus. Le-a dat jos cu una dintre dietele lui de dezintoxicare: timp de 14 zile doar nuci si coacaze uscate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Meditez, deci ma mentin in forma!
Meditez, deci ma mentin in forma!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”