Xeroza (xerodermie)

[xerodermie]

Uscare a partii superficiale a pieli ce duce la o fragilitate si o lipsa de suplete cit si o subtiere a epidermului . Dereglarea poate fi izolata, reteaua sangvina este vizibila – pielea este subtire transparenta, deschisa, fina. In alte cazuri poate sa insemne aparitia unor boli dermatologice, aspect aspru, fainos al pielei, solzos in zona gambelor , proeminente de un milimetru în diametru (pe braţe sau pe coapse ).

Tratament consta in inlaturarea produselor cosmetice de uscare a pielii, protejarea la factorii climatici care duc la uscarea pielii: soare, vânt, frig si aplicarea pe piele a unor produse care îi confera starea de hidratare si elasticitate.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.