Ulcer al gambei

Plaga persistenta a gambei de origine circulatorie cauzat de o insuficienta venoasa la nivelul membrelor inferioare. Plagile care au alte cauze ( infectii locale, cancer ) sunt numite ulceratii.

Factorii care pot  induce leziunile vasculare se regasesc si in cazul ulcerelor. Adesea un lucer poate apare ca urmare a unui traumatism local : ranire, lovitura, scarpinat…

Tratamentul vizeaza simptomele cit si cauzele.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica