Torace

Parte superioară a trunchiului, separată de abdomen printr-un muşchi numit diafragm, conţinând prin­cipalele organe ale respiraţiei.

Toracele se întinde de la rădăcina gâtului la partea de sus a abdomenului. El se articulează cu cele două membre superioare prin articulaţiile scapulohumerale. Toracele este compus dintr-un înveliş cutanat şi muscular, care conţine cei doi plămâni, esofagul, inima şi vasele mari care pleacă de la ea sau care se despart.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: