Stridor laringean

Zgomot respiratoriu anor­mal acut şi pătrunzător la nou-născut ce survine la inspiraţie şi cauzat de o afecţiune a laringelui.

Un stridor laringean este un fenomen foarte frecvent şi în mod obişnuit benign. Este provocată de o rigiditate insuficientă a laringelui care la fiecare inspiraţie sa se „prăbuşeşte spre interior” ceea ce declanşează un zgomot respirator, stridorul propriu-zis.  Stridorul se vindecă spontan în câteva luni.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica