Stepaj

Mers caracteristic bolnavilor atinşi de paralizie a muşchilor extensori ai degetelor de la picioare şi ai piciorului.

Pentru a se deplasa subiectul este obligat ca la fiecare pas să ridice foarte sus genunchiul pentru a evita ca vârful piciorului sa loveasca solul .

Tratamentul consta in tratarea bolilor în cauză. Se poate recurge la o intervenţie chi­rurgicală care constă în înlocuirea acţiunii muşchiului paralizat cu cea a muşchiului învecinat, modificând punc­tul de inserţie a tendonului acestuia.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea