Stepaj

Mers caracteristic bolnavilor atinşi de paralizie a muşchilor extensori ai degetelor de la picioare şi ai piciorului.

Pentru a se deplasa subiectul este obligat ca la fiecare pas să ridice foarte sus genunchiul pentru a evita ca vârful piciorului sa loveasca solul .

Tratamentul consta in tratarea bolilor în cauză. Se poate recurge la o intervenţie chi­rurgicală care constă în înlocuirea acţiunii muşchiului paralizat cu cea a muşchiului învecinat, modificând punc­tul de inserţie a tendonului acestuia.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.