Splina

Organ bogat vascularizat situat partea superiara stânga a abdomenului, între diafragm şi coaste,  care înainte de naştere produce o parte a celulelor sangvine şi după naştere joacă un rol important în imunitate.

Splina este culoare roşu închis, spongioasă, de mărimea unui pumn, care cântăreşte aproximativ 200 grame. Splina este un organ limfoid cu rol important în imunitate, participând la lupta împotriva infecţiilor prin producerea de limfocite, de anticorpi, cu rol în matu­rarea globulelor roşii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica