Splenomegalie

Creştere în volum a splinei.

Diferite boli sau infecţii pot cauza o splenomegalie: afecţiunile hepatice, infecţiile bacteriene, bolile parazitare, bolile virale, bolile hematologice, bolile zise de sistem.

O splenomegalie provoacă o senzaţie de greutate în regiunea superioară stângă a abdo­menului şi dureri. Tratamentul unei splenomegalii depinde de boala care a provocat-o.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: