Spaniomenoree

Marirea graduala a intervalului care separă fluxurile menstruale.

Spaniomenoreea este definită printr-o decalare a ciclurilor la mai mult de 6 chiar până la 8 săptămâni si poate duce la o absenţă totală a fluxurilor menstruale (amenoree).

Cauzele sunt foarte diverse si pot fi :  antrenament fizic intens, stres, sarcină cu persistenţa sângerărilor înşelătoare,  perioadă premenopauzică, de o creştere a secreţiei de prolactină cauzată de unele medicamente, etc.

Tratamentul este in functie de boala ce o cauzeaza.

Spasm – Contracţie involuntară, neritmică, a unui muşchi izolat sau a unui grup muscular.

Spasmele apar izolat sau în serii şi pot insotite sau nu de durere.

Spasmele pot fi asociate ca simtome ale unor afectiuni majore sau pot sa intervina spontan (sughiţ, crampe).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica