Sindrom lacunar

Afectiune neurologică legată de apariţia unei „lacune” în creier, accident vascular cerebral ischemic de dimensiuni mici (mai puţin de 2 centimetri).

Leziunea aparuta conduce la afectarea unei singure funcţii neurologice: hemiplegie (deficit motor al unei jumătăţi a corpului), hemianestezie (deficit senzitiv al unei jumătăţi a corpului), etc.

Tratamentul este unul preventiv, menit sa reduca factorii de risc ( ex. hipertensiune arterială)

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.