Simptom

Orice manifestare a unei afecţiuni sau a unei boli percepute de catre bolnav, care contribuie la stabilirea diagnosticului.

Simptomele sunt descrise de către pacient in prima faza a examenului medical, acestea sunt subiective ( semne functionale), in faza a doua a examinarii se identifica semnele obiective ale unei boli (examen fizic al pacientului). Analiza simptomelor şi semnelor permit stabilirea diagnosticului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: