Simfiza

1. Conexiune strânsă între două oase printr-o articulaţie foarte puţin mobilă sau printr-o unire completă cu osificare.

Simfiza pubiană uneşte una de alta, prin ligamente, cele două lame ale pubisului (extremitatea anterioară a celor două oase iliace).

2. Lipire anormală  a două foiţe ale unei membrane seroase (pleură, pericard), de regula de origine inflamatorie; sau lipire practicată într-un scop terapeutic (simfiza pleurală).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.