Sex

Totalitate a caracterelor care permit să se facă distincţia între cele două genuri, masculin şi feminin, care asigură reproducerea sexuală.

La fiinţa umană, cele două genuri sunt reprezentate de către bărbat şi femeie . Stabilirea sexului genetic se produce de la fuzionarea celulelor reproducătoare, spermatozoidul şi ovulul, iar diferenţierea sexuală organică începe în cea de a 3-a lună a vieţii embrionare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica