Placa dentara

Depunere lipicioasă şi albicioasă pe suprafaţa dinţilor şi gingiilor.

Placa dentară se află la originea tuturor afectiunilor ţesu­turilor parodonţiale (cement, ligament, os alveolar, gingie) si este principala cauză a cariilor.

Tartrul apare ca urmare a calcificarii placii dentare ce nu a fost indepartata printr-un periaj corespunzator (dinspre gin­gie către dinte).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica