Osteom

Tumoră benignă bogat vascularizată constituită din ţesut osos adult, care afectează o structură anatomică, osoasă sau nu (cu precadere muşchi).

Tumora se localizeza mai ales pe oasele lungi ale membrelor (femur, humerus, radius, tibie) şi pe vertebre şi conduce la aparitia de dureri în general nocturne (atenuate de aspirină). Tratamentul pentru osteomul osteoid este chirurgical.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica