Oftalmoplegie

Paralizie a muşchilor motori ai unui ochi.

Para­lizia nervilor oculomotori este cauzata de : traumatisme craniene şi orbitare, compresiile umorale şi hipertensiune intracraniană, diabet, boli vasculare, scleroza în plăci, boala lui Behcet, unele inflamaţii şi infecţii cerebrale.

Diagnosticarea se face pe baza examenului ochilor com­pletat cu testul lui Lancaster, menit să aprecieze capacitate motica a ochiului. Tratamentul este cel al cauzei.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica