Melatonina

Melatonina este un hormon derivat din serotonina (hormo­nul secretat în ţesutul cerebral), secretat de epifiza creierului. 

Este un element cheie în obţinerea unui somn odihnitor, deoarece melatonina induce somnul. În momentul în care secreţia de melatonină este perturbată de diverşi factori, somnul se instalează greu sau deloc.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica