Limfocitoză

[celulele albe din sange]

Limfocitoza apare atunci când numărul limfocitelor este prea mare, limfocitele fiind celulele albe din sânge. Acestea sunt o parte importantă a sistemului imunitar care luptă împotriva bolilor. Aşadar, după o infecţie este perfect normal să avem o creştere temporară a limfocitelor,

O cantitate mai mare de 3000 de limfocite într-un microlitru de sânge, în cazul adulţilor, este considerată a fi limfocitoză. În cazul copiilor, numărul diferă de la o vârstă la alta, putând fi chiar mai mare de 9000 de limfocite per microlitru de sânge. Mai mult, rezultatele pot fi diferite de la un laborator la altul.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags: