Leucoree

Scurgere vaginală nesângerândă, data de o crestere a secreţiilor genitale, fluide sau groase, albe sau colorate (cenuşii, galbene sau verzui), uneori cu miros dezagreabil însoţite adesea de o iritaţie locală, de arsuri, de mâncărimi şi dureri în timpul raporturilor sexuale.

Afectiuni care conduc la o leucoree sunt de natură infecţioasă: infecţia vulvei (vulvită), a vaginului (vaginită), a colului uterin (cervicită), a uterului (endometrită), a trompelor lui Fallopio (salpingită).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: