Leucoree

Scurgere vaginală nesângerândă, data de o crestere a secreţiilor genitale, fluide sau groase, albe sau colorate (cenuşii, galbene sau verzui), uneori cu miros dezagreabil însoţite adesea de o iritaţie locală, de arsuri, de mâncărimi şi dureri în timpul raporturilor sexuale.

Afectiuni care conduc la o leucoree sunt de natură infecţioasă: infecţia vulvei (vulvită), a vaginului (vaginită), a colului uterin (cervicită), a uterului (endometrită), a trompelor lui Fallopio (salpingită).

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Tags:
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Vezi Termeni medicali în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ramona Bădescu, trucuri de frumusețe la 54 de ani. Ingredientul bun la toate pe care-l folosește pentru un chip perfect