Imobilizare

Tehnici si proceduri ce conduc la imobi­lizarea unei părţi accidentate sau bolnave a organismulu  sau a întregului corp.

Imobilizarea se realizeaza cu ajutorul aparatelor ortopedice, atele, gips sau prin osteosinteză (reasamblarea fragmentelor osoase cu ajutorul şuruburilor, cuielor, plăcilor şi altor mijloace mecanice), timpul imobilizarii trebuie sa fie cat mai mic pentru a fi posibila o reeducare şi pentru a se evita topirea musculară şi redoarea articulaţiei.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.