Hipoparatiroidism

Hipoparatiroidismul este o afecţiune mai puţin întâlnită, în care corpul secretă anormal un nivel scăzut de hormon paratiroid, care reprezintă cheia reglării şi menţinerii echilibrului în corp a celor două minerale: calciu şi fosfor.

Producţia scăzută de PTH în Hipoparatiroidism duce la o scădere anormală de calciu în oase şi sânge şi creşte nivelul de fosfor din sânge. 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica