Hidraminos

Creştere anormală a cantităţii de lichid amniotic, cauzata de o circulatie sangvina între făt şi placentă defectuoasa, unui diabet zaharat al mamei sau unei malformaţii fetale (anencefalie, hidro- cefalie, spina bifida, atrezie a esofagului).

Hidramniosul se manifestă prin volum peste normal şi o tensiune a ventrului, jenă abdominală, uneori este prezenta o gâfâială şi umflarea gleznelor. Constitue un risc de  naştere prematură.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața