Fallot (trilogie sau triadă a lui)

Cardiopatie conge­nitală rară constând în prezenta unei îngustări valvulare (ste­noză) la originea arterei pulmonare şi a unei comunicări interauriculare(sângele dezoxigenat poate trece în aorta) si se manifesta printr-o cianoza.

Tratamentul chirurgical constă în corectarea îngustării (stenozei) şi în închiderea comunicării interauriculare (dupa ce greutatea copilului a atins 15kg).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.