Erizipel

Boală infecţioasă acută cauzata de o bacterie (streptococul) pro­venind dintr-o infecţie cutanată sau rinofaringiană, caracterizată de o inflamaţie a pielii.

Erizipelul feţei este  foarte acut şi dureros, formează un plancard roşu, cald, umflat, înconjurat de un sul şi intindere rapida.

Erizipelul gambei, mai frecvent, este caracterizat de o creştere în volum a gambei, care devine roşie, insotita de durere, febră şi o creştere în volum a ganglionilor inghinali.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica