Enzima

Proteină care accelerează reacţiile chimice ale organismului.

Funcţia generală a unei enzime este de a accelera o reacţie chimica, fără a-i modifica alte caracteristici şi fără ca ea însăşi să fie modificată.

In interiorul celulelor enzimele sunt responsabile de sinteza noilor substanţe care servesc la constuirea celulei (anabolism), cât şi la descompunerea substanţelor care servesc la producerea de energie (catabolism).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: