Dismenoree

Menstruaţie dureroasă, ce poate fi insotita sau nu de tulburări digestive (greţuri, vărsături, diaree), dureri de cap, ameţeli, pierderi ale stării de conştienţă.

Dismenoreea primară (prezenta la începutul vieţii genitale) poate să fie cauzată de o anomalie a formei sau poziţiei uterului sau de un obstacol cervical în scurgerea sângelui.

Dismenoreea secundară (prezenta in timpul vietii genitale) poate fi urmare a unei infecţii genitale cronice, a unei endometrioze, a unei boli ovariene, a unei îngustări a canalului cervical.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: