Bromelaina

Este un amestec de proteine care se regăseşte în sucul de ananas şi şi tulpină şi ajută la procesul digestiv. Este folosit pentru reducerea inflamaţiilor, în special a celor nazale precum sinusurile, după o intervenţie. De asemenea, este folosit şi pentru îndepărtarea ţesutului mort şi distrus în urma unei arsuri, previne edema pulmonară, relaxează muşchii, stimulează contracţiile musculare, îmbunătăţeşte absorbţia antibioticelor, previne cancerul şi ajută corpul să îndepărteze grăsimea.

De asemenea, este folosit pentru a preveni febra musculară apărută în urma antrenamentelor intense. Într-un fel sau altul, bromelaina este folosită pentru a reduce durerea şi pentru a îmbunătăţii funcţiile genunchilor în cazul persoanelor care suferă de artrită.

 

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica